Of het nu gaat om reclame doeleinden of om tijdelijk een ander uiterlijk te geven aan je auto, carwrapping is de beste oplossing. Het aanbrengen van een gekleurde folie kent oneindige mogelijkheden en het resultaat is waanzinnig te noemen. Althans, als je het door een high-eind wrapbedrijf laat doen. Al meermaals zijn wij slecht geplakte auto’s tegengekomen en de resultaten zijn ronduit ‘belabberd’ te noemen. Los latende folie, slechte snijlijnen of het gebruik van goedkope folie is hier een onderdeel van, maar de kundigheid van de wrapper is een nog grotere oorzaak hierin. 

Wij werken enkel met gecertificeerde wrappers met ruim 10 jaar ervaring om zo enkel en alleen high-end resultaat neer te zetten. Aanschouw onze demo auto en laat je overtuigen van de beste kwaliteit.

Naast een complete carwrap is het ook mogelijk om de lampen te laten tinten of een chroom delete uit te laten voeren. Bekijk de reeds afgeleverde projecten hier en neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave op maat.

Previous
Next